Libros-Online

El “cas dels catalans”. La conducta dels aliats arran de la guerra de Successió (1705-1742) (Fundació Noguera)

Tamaño del Libro 1052 KB | Con una puntuación media de false estrellas


Puedes COMPRAR el libro desde los siguientes enlaces
Comprar el libro El Comprar el libro El

Puedes DESCARGAR el libro desde los siguientes enlaces
Libro El Libro El

El "cas dels catalans". La conducta dels aliats arran de la guerra de Successió (1705-1742) (Fundació Noguera) EPUB

El "cas dels catalans". La conducta dels aliats arran de la guerra de Successió (1705-1742) (Fundació Noguera) PDF

Descargar Libro El "cas dels catalans". La conducta dels aliats arran de la guerra de Successió (1705-1742) (Fundació Noguera)

Libro El "cas dels catalans". La conducta dels aliats arran de la guerra de Successió (1705-1742) (Fundació Noguera) de Joaquim Albareda Salvador

Libro Online Ebook El "cas dels catalans". La conducta dels aliats arran de la guerra de Successió (1705-1742) (Fundació Noguera)

Sinopsis del libro

Molt s’ha avançat en el coneixement de la desfeta catalana durant la Guerra de Successió. El “Cas dels Catalans” s’enmarca dins aquests nous estudis sobre el desastrós conflicte. Es tracta de les actituds i maneres canviants de les potències estrangeres en els tractes amb el Principat de Catalunya, i de s”anaren inclinant cap a l’oblit de qui havia estat per britànics i imperials un fidel aliat, en un procés que podem fer durar fins al 1742. Per realitzar aquest estudi, l”autor ha acudit a documentació de diversos arxius d’arreu d’Europa, la majoria d’ella inèdita o desconeguda. S”ha centrat especialment en els britànics, l’arxiduc Carles i els francesos.

Un libro de Joaquim Albareda Salvador en la categoría de Libros > Historia